In English   In Russian   Suomeksi   Sivukartta

Ajankohtaista

Nostimet kerrosten väliin

07.03.2018

Roltex-tavaralavanostimet ovat erinomainen ratkaisu, kun on tarve siirtää tavaraa eri kerrosten välillä. Mallistossamme on kahdella eri nostotekniikalla toteutettuja ratkaisuja: pilarinostimia ja nostopöytätekniikalla toimivia nostimia. 

 

Jos haluat lisätietoja  tavaralavanostimista,

soita 0207 50 5000 tai

lähetä viestiä tästä.

 

  tavaralavanostin

 TAVARALAVANOSTIN MINI

 

 TAVARALAVANOSTIN SAKSI

Mini-nostimet ovat pienen tilantarpeensa ansiosta mainio ratkaisu materiaalin siirtoon kerrosten välillä, kun olemassa olevat rakenteet estävät syvien perustusten teon.

Nostin toimii pilarinostintekniikalla, jolloin nostimen rakenne-korkeus on minimissään vain 100 mm. Tämä mahdollistaa nostimen asentamisen suoraan olemassa olevan lattian pinnalle. Mini-nostimen maksiminostokyky on 1000 kg.

Viimeisimpiä Mini-toimituksiamme: Finnair Vantaa, Turun kaupunginteatteri, ROAL Rajamäki, Lappeenrannan teknillinen korkeakoulu.

  Saksi-tavaralavanostin on erinomainen ratkaisu materiaalin siirtoon kerrosten välillä kohteissa, joissa nostimelta edellytetään suurempaa kansikokoa ja kantavuutta.

Saksinostin toimii nostopöytätekniikalla. Saksinostimen maksiminostokyky on peräti 4000 kg.

Viimeisimpiä toimittamiamme Saksi-tavaralava-nostimia ovat mm: HUS Meilahti Helsinki, Kanneltalo Helsinki, TAYS Tampere.

 tavaralavanostin mini   tavaralavanostin saksi
 Avaa Mini-tavaralavanostimen esite tästä!    Avaa Saksi-tavaralavanostimen esite tästä!

 

 «Takaisin