In English   In Russian   Suomeksi   Sivukartta

Ajankohtaista

Etsimme huoltomiehiä ja asentajia

07.03.2018

Huoltomies

Työ sisältää kuormauslaitteiden ja teollisuusovien huoltoa, korjausta ja asennusta. Työ on liikkuvaa ja tehdään pääasiassa Etelä-Suomen alueella asiakkaidemme tiloissa, mutta myös kotimaan matkapäiviä tulee jonkin verran.

Etsimämme henkilö on reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aiempaa kokemusta kenttätyöstä. Sinulla on kokemusta erityyppisestä koneiden/ laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta. Myös mekaaniset asennustehtävät ja puikkohitsaus onnistuvat sinulta. Kyseisten laitteiden sähkökorjaus ja -asennustyöt luetaan eduksesi. Arvostamme kone- ja sähköalan ammatillista peruskoulutusta.

Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työpaikan.

Asentaja

Työ sisältää kuormauslaitteiden ja teollisuusovien asennusta. Työ on liikkuvaa ja tehdään pääasiassa Etelä-Suomen alueella asiakkaidemme tiloissa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Etsimämme henkilö on reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aiempaa kokemusta kenttätyöstä. Sinulla on kokemusta erityyppisestä koneiden/ laitteiden asennuksista kenttäolosuhteissa. Työ edellyttää puikkohitsaustaitoa.  Kyseisten laitteiden sähköasennustyöt luetaan eduksesi. Arvostamme kone- ja sähköalan ammatillista peruskoulutusta.

Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työpaikan.

Vapaamuotoiset hakemukset 1.4.2018 mennessä sähköpostilla huolto@roltex.fi
  ROL_NO huolto 1_pienempi


«Takaisin