russian

Ajankohtaista

Huoltoasentaja Uudenmaan alueelle

3.1.2022

Haemme kokemusta omaavaa tai vasta uransa alussa olevaa huoltoasentajaa, jolla on työkokemusta sähkö- tai automaatiotöistä.

Olet reipas ja oma-aloitteinen sekä sinulla on aiempaa kokemusta kenttätyöstä. Sinulla on kokemusta erityyppisestä koneiden/laitteiden huoltamisesta, korjaamisesta ja asentamisesta. Myös mekaaniset asennustehtävät ja puikkohitsaus onnistuvat sinulta. Arvostamme kone- ja sähköalan ammatillista peruskoulutusta. Oltava vähintään B-ajokortti.

Työ sisältää kuormauslaitteiden ja teollisuusovien huoltoa, korjausta ja asennusta. Työ on liikkuvaa ja tehdään pääasiassa alueellasi asiakkaidemme tiloissa ja suoritetaan yrityksen työkaluilla ja autolla. Myös kotimaan matkapäiviä tulee jonkin verran.

Koulutamme sinut työtehtäviisi, joten kaikkia yllä mainittuja ominaisuuksia emme sinulta heti edellytä. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen vakituisen työpaikan.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla huolto@roltex.fi. Lisätietoa tehtävistä antaa huoltopäällikkömme Timo Lahti p. 020 750 5049