Palvelut

Meillä palvelu pelaa

Palvelumme kattaa tuotteen kaikki vaiheet laitteen koko elinkaaren ajan. Se alkaa ratkaisun etsimisellä ja suunnittelulla ja pitää sisällään asennuksen, huollot, korjaukset ja tarvittavat tarkastukset.

Palveluitamme

Tuotekorteista ja esitteistä löydät tarkempaa tietoa tuotteista, palveluista ja ratkaisuista. Uutiskirjeemme ilmestyy noin kerran kuukaudessa. Tilaa niin pysyt ajan tasalla tuoteuutuuksista.

Suunnittelu

Tiedämme, että vakiotuote ei yksinkertaisesti aina riitä ratkaisemaan asiakkaamme ongelmaa tai tarvetta. Olosuhteet voivat olla haastavia, mitat tai kantavuusvaatimukset poikkeavia. Näissäkin tilanteissa suunnittelupalvelumme rientää apuun, kartoittaa tilanteen asiakkaan kanssa ja ehdottaa etenemistapoja. Räätälöimällä ja varustelemalla löytyy kohteeseen ja käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva ratkaisu.

Olemme myös koonneet arkkitehteja ja rakennesuunnittelijoita varten laajan valikoiman cad-piirroksia helpottamaan työkuvien valmistelua. Täältä pääset lataamaan tarvitsemasi.

Asennukset

Ammattitaidolla asennettu laite takaa sen toimivuuden ja kestävyyden käytössä. Meillä on eri puolilla maata ammattitaitoisia asennusryhmiä, jotka koostuvat usean vuoden työkokemuksen omaavista asentajista. Asennamme uutta ja kunnostamme olemassa olevia laitteita asiakkaan toiveiden mukaan.

Huolto

Hyvin kunnossapidetty on varma käytössä. Säännöllisen ja hyvän huollon ansiosta laitteen käyttöikä kasvaa ja saavutetaan kustannussäästöjä laiteinvestoinneissa. Ammattitaitoinen huolto-osastomme huoltaa, korjaa ja tarkastaa alamme laitteita. Huoltopalvelumme kattaa runsaasti eri vaihtoehtoja vuosisopimushuolloista kertahuoltoihin ja -korjauksiin.

Pyydä huoltotarjous tai tilaa huolto soittamalla 0207 50 5019 tai täyttämällä lomake.

Huoltosopimus

  • vähentää korjaustöitä
  • on ennakoitavissa sekä ajallisesti että kustannuksiltaan
  • takaa työsuojelun kannalta tärkeiden laitteiden toimintakunnon
  • siirtää tarkastusvastuun Roltexille
  • sisältää huoltoraportit
  • mahdollistaa laitekohtaisen kustannusseurannan
  • varmistaa nopean varaosien saannin

Tarkastukset

Koulutamme huoltomiehiämme jatkuvasti. Heillä on asennus- ja huoltopätevyyden lisäksi myös kuormaussiltojen ja nostopöytien NTS-tarkastuspätevyys.

Työturvallisuuslain mukaan kaikki työssä käytettävät koneet ja laitteet on aika ajoin tarkastettava myös käyttöönottotarkastuksen jälkeen, mikäli niiden käyttöolosuhteet vaikuttavat turvallisuuteen. Pakollisia tarkastettavia ovat nosto-ovet (SFS EN 663), kuormaussillat (Vnp 403/2008) ja nostopöydät (Vnp 403/2008).

Tarkastukset

  • kuormaussillat
  • nostopöydät lastauskäytössä