Ajankohtaista

Tavataan Logistiikka-messuilla 14.–15.9.2022 osastollamme C2000

26.8.2022

Usean vuoden tauon jälkeen Logistiikka-messut järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Olemme tietysti mukana.

Messut ovat Suomen merkittävin logistiikka-alan tapahtuma, joka esittelee sekä logistiikka- että varastointipalveluja ja niiden toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoista­miseen liittyviä tuotteita ja palveluja. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat. Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Viime vuodet ovat tuoneet yllätyksiä ja jatkuvaa muutosta kaikkiin yhteiskunnan osiin. Ilmaston­muutos, pandemia ja viimeisimpänä Ukrainan sota kerrannaisvaikutuksineen ovat vaatineet myös yrityksiä katsomaan maailmaa ja toimintaansa uudesta vinkkelistä. Yksi akuuteimmista asioista ennen talvea on energiansäästö.

Messuilla esittelemme ajankohtaisia energiaa säästäviä tuotteita kuten pikarullaovia ja kuormausovitiivistimiä. Jos haluat keskustella syvällisemminkin oman yrityksesi tilanteesta, voit sopia tapaamisen messuille jo ennakkoon soittamalla numeroon 020 750 5000 tai sähköpostilla myynti@roltex.fi. Tai tulla vain paikalle katsomaan millaisia ratkaisuja meillä on tarjolla.

Kuulumisten ja ajatusten vaihto on nyt ensiarvoisen tärkeää. Odotamme innolla asiakkaidemme tapaamista kasvokkain pitkän ajan jälkeen. Tavataan messuilla!

Messufaktat