russian

Tuotteet

Protec-erikoisnosto-ovet

Monipuolinen Protec-sarja sisältää tuotteet sekä palosuojaukseen, äänieristykseen että murtosuojaukseen.

Paloeristetyt nosto-ovet

Protect EI60 palonosto-ovet on suunniteltu osastoiviksi palo-oviksi eri palotilojen välille joko rakennuksen sisätiloissa tai rakennuksen ulkokuoreen ulko-oveksi. Paloeristetyt nosto-ovet on sertifioitu EN 1634-1 mukaisesti ja paloluokiteltu NEN-EN 13501-2 mukaan. Koska Protec-palonosto-ovilla saavutetaan jopa paloluokka EI60, ne soveltuvat myös varastoihin, joissa käsitellään vaarallisia aineita.

Paloeristetyt nosto-ovet voidaan toimittaa myös varustettuna nesteiden valumissuojalla (patopaneeli) sekä tarvittaessa varustaa täyttämään joidenkin räjähdyssuojaluokkien vaatimukset.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Äänieristetyt nosto-ovet

Protec-sarjan äänieristävien nosto-ovien äänieristys kattaa 32 dB– 50 dB. Ovet on sertifioitu Peutz tarkastuslaitoksella ISO 140-3:1995 mukaan. Erikoissovellukset aina 56 dB:iin asti ovat myös mahdollisia.

Tyypillisiä käyttökohteita oville ovat mm. kulttuurikeskukset, teatterit, musiikki- ja oopperatalot sekä erityyppiset teollisuuslaitokset.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista. Linkki?

Murtosuojatut nosto-ovet

Murtosuojattuja nosto-ovia löytyy Protect-sarjasta eri suojausluokkiin. Ovet on sertifioinut SKG ja ne täyttävät Euroopassa standardit ENV 1627 +28 +29 +30 jopa luokkaan 6, joten kun halutaan suojata eri alueita ja tiloja murtoja vastaan, löytyy sarjasta varmasti sopiva ja vaatimukset täyttävä kohteeseen kuin kohteeseen.

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista. Linkki?


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , , ,
image
imageimageimage