Tuotteet

Heiluriovet ja liuskaverhot

Heiluriovet ja liuskaverhot ovat edullinen ja tehokas tapa vähentää vetoa ja eristää eri tilat toisistaan. Ne ovat helppoja asentaa myös olemassa oleviin oviaukkoihin. Heiluriovet ja liuskaverhot soveltuvat aukkoihin joissa on kulkuliikennettä. Trukkiliikenne käyttöön niitä ei suositella.

Carbo-heiluriovemme ovilevy on valmistettu kestävästä, läpinäkyvästä polykarbonaattimuovista, jonka vahvuus on 5 mm. Ovilevyn alaosa voidaan varustaa värillisellä kulutusmatolla mikä lisää sen kestävyyttä. Kohteissa joissa on rullakko- tai haarukkavaunuliikennettä ovilevy tulee varustaa törmäyssuojilla. Oven saranointi on valittavissa aina oven sulkevilla saranoilla tai saranoilla, jotka jättävät oven auki kun se avataan enemmän kuin 90 astetta.

Heiluriovi valmistetaan asiakkaan oviaukon mukaan. Heilurioven maksimi koko on 3000×3000 mm. Carbo Opal heilurioven ovilevy on valmistettu Opal-White polykarbonaattimuovista, joka estää näkyvyyden oven läpi eri tilojen välillä.

Liuskaverho soveltuu vedon poistamisen lisäksi erinomaisen hyvin myös melu- tai pölysuojaksi tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin. Liuskamme ovat läpinäkyvää, säätä ja kulumista kestävää PVC-muovia. Valikoimassamme on kolme vakiokokoista liuskaa 200/2 mm, 300/3 mm sekä 400/4 mm. Pakkasvarasto olosuhteisiin on saatavissa pakkasenkestävää Polar liuskaa.
Liuskaverhon toimitussisältömme käsittää valitut liuskat määrämittaan leikattuna ja limityksen mukaisesti rei’itettynä, alumiinisen kiinnitysprofiilin sekä liuskojen profiiliin kiinnittämiseen tarvittavat kiinnityslevyt / -mutterit.

Heiluriovet ja liuskaverhot

Carbo-heiluriovi
Kahden erilaisen ympäristön eristämiseen kuten kylmyys/kuumuus, melu/hiljaisuus.
Lue lisää
Carbo-Opal -heiluriovi
Ovi on valmistettu valkoisesta läpinäkymättömästä polykarbonaattimuovista.
Lue lisää
Roltex-liuskaverho
Tehokas ja helppo tapa vähentää vetoa ja erotella tilat toisistaan.
Lue lisää