Tuotteet

Heiluriovi ja liuskaverho

Heiluriovi ja liuskaverho-ovi on edullinen sekä tehokas tapa vähentää vetoa ja eristää eri tilat toisistaan. Ne ovat helppoja asentaa myös olemassa oleviin oviaukkoihin. Heiluriovet ja liuskaverhot soveltuvat aukkoihin, joissa on kulkuliikennettä. Trukkiliikennekäyttöön niitä ei suositella.

Hieluriovi mittojen mukaan

Carbo-heilurioven ovilevy on valmistettu kestävästä, läpinäkyvästä polykarbonaattimuovista, jonka vahvuus on 5 mm. Ovilevyn alaosa voidaan varustaa värillisellä kulutusmatolla, mikä lisää sen kestävyyttä. Kohteissa, joissa on rullakko- tai haarukkavaunuliikennettä, ovilevy tulee varustaa törmäyssuojilla. Oven saranointi on valittavissa aina oven sulkevilla saranoilla tai saranoilla, jotka jättävät oven auki kun se avataan enemmän kuin 90 astetta.

Heiluriovi valmistetaan asiakkaan oviaukon mukaan. Heiluriovien maksimikoko on 3 000 x 3 000 mm. Carbo Opal heilurioven ovilevy on valmistettu Opal-White polykarbonaattimuovista, joka estää näkyvyyden oven läpi eri tilojen välillä.

Liuskaverho-ovi määrämittaan leikattuna

Liuskaverho-ovi soveltuu vedon poistamisen lisäksi erinomaisen hyvin myös melu- tai pölysuojaksi tehtaisiin ja tuotantolaitoksiin. Liuskamme ovat läpinäkyvää, säätä ja kulumista kestävää PVC-muovia. Valikoimassamme on kolme vakiokokoista liuskaa 200/2 mm, 300/3 mm sekä 400/4 mm. Pakkasvarasto olosuhteisiin on saatavissa pakkasenkestävää Polar liuskaa.

Liuskaverhon toimitussisältömme käsittää valitut liuskat määrämittaan leikattuna ja limityksen mukaisesti rei’itettynä, alumiinisen kiinnitysprofiilin sekä liuskojen profiiliin kiinnittämiseen tarvittavat kiinnityslevyt / -mutterit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Heiluriovi ja liuskaverho

Carbo-heiluriovi
Kahden erilaisen ympäristön eristämiseen kuten kylmyys/kuumuus, melu/hiljaisuus.
Lue lisää
Carbo-Opal -heiluriovi
Ovi on valmistettu valkoisesta läpinäkymättömästä polykarbonaattimuovista.
Lue lisää
Roltex liuskaverho-ovi
Tehokas ja helppo tapa vähentää vetoa ja erotella tilat toisistaan.
Lue lisää