Tuotteet

Carbo-Opal -heiluriovi

CarboOpal -heiluriovet on tarkoitettu kovaan käyttöön ja tiloihin, joissa halutaan eristää kaksi eri ympäristöä esimerkiksi kylmyys/kuumuus, melu/hiljaisuus, epäpuhtaus/puhtaus. Heiluriovet soveltuvat hyvin elintarviketeollisuuden käyttöön ja muotoilunsa ansiosta myös kauppoihin ja marketteihin.

  • yksiovinen: oviaukon koko maks. L 1500 x K 3000 mm
  • pariovinen: oviaukon koko maks. L 3000 x K 3000 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Kestävää tekoa

Ovilevy on valmistettu Opal-White polykarbonaattimuovista, joka estää näkyvyyden esimerkiksi henkilökunnan tiloihin. Materiaalin vahvuus 5 mm. Ovi on iskunkestävä ja kestää vilkkaan liikenteen. CarboOpalin rinnakkaismalli Carbo on puolestaan läpinäkyvä eikä rajoita näkyvyyttä tilojen välillä.

Heiluriovien saranat valmistetaan komposiittimateriaalista, mikä vähentää kitkaa ja helpottaa ovien ylläpitoa. Ovilevy on kiinnitetty saranaan anodisoidun alumiinihaarukan avulla. Jousipaketti on piilotettu selkäprofiiliin, mikä helpottaa asennusta eikä seinään tarvita upotuksia.

Ovi voidaan myös toimittaa saranoilla, jotka jättävät oven auki, kun se avataan enemmän kuin 90 astetta. Oven selkäpuoli on varustettu mustalla kumilla estäen esimerkiksi sormien jäämisen puristuksiin. Vahvistettu selkäprofiili antaa vahvistusta myös saranakiinnityksiin ja tukevoittaa ovea pystysuunnassa. Vaakasuunnassa heiluriovi on ylhäältä polvijäykistetty.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan omien mittojen mukaan. Myös heilurioviin on saatavana lisävarusteita:

  • Törmäyssuojat
  • Kulutusmatto eri värivaihtoehdoilla
  • Riippulukkohela tai sähköinen lukitus (CarboSafe heiluriovi)
  • Ikkunat 400×400 mm

Huomaa!

Varustamalla eri tilojen välinen oviaukko lisätään työturvallisuutta ja
työntekijöiden viihtyisyyttä.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: ,
image
image