Tuotteet

Erikoissilta KRS

Erikoissilta KRS on tarkoitettu merikonttien (20’) sekä matalien ajoneuvojen kuorman käsittelyyn trukilla.

KRS-kuormaussillalla voidaan kuormata 20 jalan merikontit turvallisesti ja tehokkaasti säältä suojassa, vaikka ne olisi sijoitettu ajoneuvon keskelle.

  • Malli KRS-60: kantavuus 6 000 kg
  • Malli KRS-100: kantavuus 10 000 kg
  • Malli KRS-150: kantavuus 150 000 kg

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Monikäyttöinen KRS turvallinen käytössä

Pituutensa (6900 mm) ansiosta KRS soveltuu erinomaisesti myös erikoismatalien ajoneuvojen kuormaukseen. KRS kuormaussiltaa voidaankin pitää todellisena monikäyttösiltana.

Sillan rakenne joustaa ajoneuvon mukaan ja tasaa laiturin ja auton välisen korkeuseron. Trukki pääsee suoraan lastaustilaan ilman vaarallisia välipeltejä. Tämä nopeuttaa lastaustoimintaa, vähentää vaurioita tavaran käsittelyssä ja parantaa työturvallisuutta.

Kotimainen tuote

KRS-kuormaussillat valmistetaan Suomessa turvallisuusstandardin SFS-EN 1398 mukaan ja on varustettu CE-merkinnällä. Roltexilla on koko maan kattava asennus-, tarkastus- ja huoltoverkosto sekä mahdollisuus opastaa asiakkaan oma kunnossapitohenkilökunta kuormaussillan huoltotyöhön.

KRS-kuormaussillan voi myös varustella

  • Kuormaustilaelementti, johon kuuluu kuormausovitiivistin, seinien ja etuviistokaton teräsrakenteet ja profiilipeltivuoraus. Lastaus tapahtuu säätä suojassa ja samalla säästetään rakennuksen sisällä olevia tehoneliöitä.
  • Lukuisat värivaihtoehdot, jotka mahdollistavat lastausalueen ilmeen yrityksen omalla brändivärillä.
  • Siltakanteen lämpöeristys ja/tai lämmitys.
  • Kansilevyn pintakarhennus estämään veden ja jään aiheuttamaa liukkautta.

Huomaa!

Kun tavarankuljetuksessa käytettävät autot ovat hyvin erilaisia – pakettiautot, kuorma-autot, rekat, erikoismatalat autot – korostuu lastauslaiturin ja kuorma-auton lavan välisen korkeuseron aiheuttama ongelma. Samalta tasolta lastaaminen säästää paitsi aikaa, on myös turvallisempaa ja vähentää tavaravahinkoja. Ajan säästö voi olla todella huomattava, jopa 95 %.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , , ,
image
imageimage