Tuotteet

Erikoissilta TKX

Kuormaussilta-nostopöytäyhdistelmä

TKX on kuormaussilta, johon on yhdistetty nostopöydän edut eli siltaa lasketaan ja nostetaan kuten nostopöytää. Näin se on aina oikealla korkeudella.

Koska kuormaussillan korkeutta voi säätää täysin portaattomasti, voidaan samalla laitteella käsitellä niin kuorma-autoja kuin pakettiautojakin. TKX soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa lastausaluetta on rajoitetusti ja käsittelyssä eri tyyppisiä ajoneuvoja. Esimerkiksi saapuva tavara tulee kuorma-autoilla tai rekoilla ja lähtevä tavara noudetaan kevyemmällä kalustolla kuten pakettiautolla.

  • Kuormaussilta: kantavuus 6 000 kg
    Kannen koko: L 2000 x K 2400 mm
  • Nostopöytä: nostokyky 3 000 kg
    Kannen koko: L 3500 x P 2400 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

TKX on monipuolinen ja helppokäyttöinen

TKX tasaa joustavasti ajoneuvon ja lastauslaiturin välisen korkeuseron ja näin ollen helpottaa kuorman käsittelyä lastausalueella ja lisää työturvallisuutta. Monipuolinen laite, jolla on laaja toiminta-alue.

Kuormaussillan työntyvän kärjen ulostuloliike on portaattomasti säädettävissä. Tämä vähentää kuorman vaurioitumisriskiä ja lisää kuormaustapahtuman sujuvuutta. Kuormaussilta toimii helppokäyttöisellä ja selkeällä painonappiohjauksella. Kuormaussiltakäytössä laite lukittuu mekaanisesti lastauslaiturin tasoon, mikä takaa kuormaussillan luotettavan toiminnan.

Kotimainen tuote

TKX-kuormaussillat valmistetaan Suomessa turvallisuusstandardien SFS-EN 1398 ja SFS-EN 1570 mukaan. Roltexilla on koko maan kattava asennus-, tarkastus- ja huoltoverkosto sekä mahdollisuus opastaa asiakkaan oma kunnossapitohenkilökunta kuormaussillan huoltotyöhön.

TKX-kuormaussillan voi myös varustella

  • Liityntä kiinteistöautomatiikkaan kuten esim. nosto-oveen, lämpöpuhaltimeen, opastinvaloon jne.
  • Kuormaustilaelementti, jolloin lastaus tapahtuu suojassa sään vaikutuksilta ja samalla säästetään rakennuksen sisällä olevia tehoneliöitä.
  • Työ- ja opastevalot työmukavuutta ja turvallisuutta lisäämään.
  • Lukuisat värivaihtoehdot, jotka mahdollistavat lastausalueen ilmeen yrityksen omalla brändivärillä.

Huomaa!

Kun tavarankuljetuksessa käytettävät autot ovat hyvin erilaisia – pakettiautot, kuorma-autot, rekat, erikoismatalat autot – korostuu lastauslaiturin ja kuorma-auton lavan välisen korkeuseron aiheuttama ongelma. Samalta tasolta lastaaminen säästää paitsi aikaa, on myös turvallisempaa ja vähentää tavaravahinkoja. Ajan säästö voi olla todella huomattava, jopa 95 %.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , , ,
image
imageimageimage