Tuotteet

Nostovaunut

Nostovaunut ja nostopöytävaunut tuovat helppoutta ja ergonomiaa työskentelyyn.

Nostopöytävaunut

Nostopöytävaunut on tarkoitettu kevyemmän tavaran liikutteluun ja nostamiseen esimerkiksi hyllytyksessä ja myyntitiskin täytössä, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaunut mm. elintarvike- ja lääketeollisuuteen.

Pyörillä varustettujen vaunujen liikuttaminen on helppoa, kevyttä ja ketterää. Vaunuja käytetään joko jalkapumpulla tai akulla. Vaunut parantavat ergonomiaa vähentämällä toistuvia nostoja ja siirtoja.

Nostopöytävaunujen kaksi sarjaa, TZ ja CZ

Laadukkaat TZ-sarjan nostopöytävaunut valmistetaan kokonaan Ruotsissa. Ne ovat paras valinta vaativiin käyttökohteisiin ja kovaan käyttöön.

Edullisemman CZ-sarjan nostopöytien runko-kansirakenteet tulevat Kiinasta. Ruotsissa niihin lisätään ja sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmä ja samalla ne kootaan valmiiksi tuotteiksi.

Tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

NM nostovaunut

NM-nostovaunu on keveytensä ja pienen kokonsa ansiosta erinomainen ratkaisu tavaroiden hyllyttämiseen ja siirtelyyn myymälöissä, toimistoissa yms. käyttökohteissa. NM-nostovaunu on akkukäyttöinen ja siinä on sisään asennettu varaaja (Akku 24 V 7,2 Ah; varaaja 1,5 A / 230 V).

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista

 Nostopöytävaunun voi varustella

NM-nostovaunuilla on erittäin monipuoliset varustelumahdollisuudet täysin tehtävän mukaan. Varusteita ovat mm:

  • jalkasarjat
  • erilaiset levyt
  • puomit ja lastausrullat
  • rullankääntölaitteet ja pitimet
  • nostohaarukat


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti 1Tuotekortti 2

Avainsanat: ,
image
imageimageimage