Tuotteet

Nostopöytä

Nostopöytä tuo tehokkuutta teollisuuden työskentelyyn, lisää työturvallisuutta ja parantaa työskentelyergonomiaa. Olemme edustaneet EdmoLiftin laadukkaita nostopöytiä Suomessa jo vuodesta 1993.

EdmoLift on yksi Euroopan suurimmista varsinostimien, lavojenkäsittelylaitteiden ja materiaalinkäsittelyn apuvälineiden valmistajista. Se on toimittanut menestyksekkäästi nostopöytiä ja materiaalinkäsittelyratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille kuten konepaja- ja valmistavalle teollisuudelle, pakkaamiseen, jalostamiseen, sairaanhoitoon ja tutkimukseen jo 50 vuoden ajan!

Hydraulinen nostopöytä laajasta valikoimasta

Edmoliftin valikoimaan kuuluu yli 150 vakiomallia kapasiteetiltaan 65 – 30 000 kg. Pintakäsittelyvaihtoehtoja on runsaasti. Suuri osa nostopöydistä valmistetaan myös erikoismalleina asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Varusteluosilla räätälöityjä tai kokonaan mittatilauksena tehtyjä nostopöytiä tarvitaan erityisesti silloin, kun käsiteltävät tuotteet tai nostopöydän tehtävät poikkeavat tavanomaisesta.

Tavallisin nostopöytätyyppi on teollisuuden käyttämä yksisaksinen hydraulinen nostopöytä. Raskaampaan käyttöön tarkoitetut kaksisaksiset nostopöydät jaetaan päällekkäissaksisiin ja peräkkäis- eli rinnakkaissaksisiin. Liikuteltavien yksi- tai kaksisaksisten nostopöytävaunujen lisäksi valikoimassamme on monipuolinen sarja nostovaunuja.

  • ergonominen työpiste
  • vähentää raskaita nostoja
  • tasoittaa korkeuseroja

Nostopöydät

Yksisaksiset nostopöydät
Monipuolinen nostopöytä keventää nostoja ja parantaa työergonomiaa. Erittäin laaja valikoima.
Lue lisää
Päällekkäis- ja rinnakkaissaksiset nostopöydät
Laajempi pöytätaso, korkeampi nostokorkeus ja suurempi nostokyky.
Lue lisää
Nostovaunut
Ketterät nostovaunut ja nostopöytävaunut tuovat helppoutta ja ergonomiaa työskentelyyn.
Lue lisää

Laiturinostopöydät

Laiturinostopöydät
Ajoneuvon ja lastauslaiturin välisen korkeuseron tasaamiseen.
Lue lisää