russian

Tuotteet

Ovitiivisteet

Kuormausalueen varustaminen ovitiivisteillä vähentää merkittävästi rakennuksen energiakustannuksia. Myös vetoisuudesta ja kylmyydestä aiheutuvat haitat henkilökunnalle ja lastaustoiminnalle vähenevät. Kuormaustiivisteet estävät myös asiattomien kuten esim. lintujen, pölyn sekä ulkopuolisten henkilöiden pääsyn varastoon ja lastausalueelle. Ovitiivistin ja kuormaustiiviste valikoimaamme kuuluu kolme eri mallia, OT-200, OT-350 ja ilmatäytteinen ovitiivistin.

OT-200 on mekaaninen yhtenäisillä teräskudosvahvistetuilla sivuelementeillä ja erillisillä yläliuskoilla varustettu kuormaustiiviste. Vahvisteet sivuelementeissä tekevät niistä kovaa kulutusta kestävän ja samalla jäykemmän. Tällä saavutetaan ovitiivistimelle erinomainen tiivistyskyky. OT-350 on joustokehikolla varustettu ovitiivistin jossa sivu- ja yläelementit ovat valmistettu vahvistetusta PVC kankaasta.

Ilmatäytteinen ovitiivistin koostuu ilmalla täytettävistä sivu- ja yläpalkeista jotka täyttyessään puristuvat tiiviisti ajoneuvoa vasten. Ilmatäytteinen ovitiiviste voidaan kytkeä yhteen esim. lastauspaikan oven kanssa jolloin se täyttyy kun ovi avataan ja tyhjenee kun ovi suljetaan.

Ovitiivisteet

OT-350 ovitiivistin
PVC-kankaalla vuoratulla joustokehikolla varustettu ovitiivistin.
Lue lisää
Ilmatäytteinen ovitiivistin
Ilmatäytteiset palkeet täyttyvät puhaltimesta tulevalla ilmalla ja työntyvät tiukasti ajoneuvon ulkolaitoja vasten.
Lue lisää
OT-200 ovitiivistin
Teräskudosvahvistetusta erikoiskumista valmistetut sivuelementit. Kestävä vaihtoehto jatkuvaan käyttöön vaativissa sääolosuhteissa.
Lue lisää