Tuotteet

Ovitiivistin

Sään aiheuttamat tuotevahingot ja epäpuhtaudet, työntekijöiden mukavuus ja turvallisuus, työtilojen hygienia ja puhtaus sekä tuotteiden laatuominaisuuksien ylläpito ovat tärkeitä huomioitavia asioita tuotannon ja varaston toiminnassa. Yhtenä näihin asioihin vaikuttavana tekijänä on lastausalue, sen varustelu ja ylläpito. Se mitä lastausalueella voidaan tehdä, on oviaukkojen tiivistäminen mahdollisimman hyvin lastaustapahtumien ajaksi.

Kuormausalueen varustaminen ovitiivisteillä vähentää merkittävästi rakennuksen energiakustannuksia. Myös vetoisuudesta ja kylmyydestä aiheutuvat haitat henkilökunnalle ja lastaustoiminnalle vähenevät. Kuormausovitiivisteillä estetään myös asiattomien kuten esim. lintujen, pölyn sekä ulkopuolisten henkilöiden pääsy varastoon ja lastausalueelle.

Ovitiivistin valikoimaamme kuuluu kolme eri mallia, OT-200, OT-350 ja ilmatäytteinen ovitiivistin.

OT-200 on mekaaninen yhtenäisillä teräskudosvahvistetuilla sivuelementeillä ja erillisillä yläliuskoilla varustettu ovitiivistin. Vahvisteet sivuelementeissä tekevät niistä kovaa kulutusta kestävän ja samalla jäykemmän. Kun OT-200 varustetaan myös alakulmista tulevaa vetoa ehkäisevillä tukevilla vahvistetusta kumista valmistetuilla kulmatyynyillä, saavutetaan ovitiivistimelle erinomainen tiivistyskyky.

OT-350 on joustokehikolla varustettu ovitiivistin, jossa sivu- ja yläelementit ovat valmistettu vahvistetusta PVC kankaasta.

Ilmatäytteinen ovitiivistin koostuu ilmalla täytettävistä sivu- ja yläpalkeista jotka täyttyessään puristuvat tiiviisti ajoneuvoa vasten. Ilmatäytteinen tiivistin voidaan kytkeä yhteen esim. lastauspaikan oven kanssa jolloin se täyttyy kun ovi avataan ja tyhjenee kun ovi suljetaan.

Ovitiivistin

OT-200 ovitiivistin
Teräskudosvahvistetusta erikoiskumista valmistetut sivuelementit. Kestävä vaihtoehto jatkuvaan käyttöön vaativissa sääolosuhteissa.
Lue lisää
OT-350 ovitiivistin
PVC-kankaalla vuoratulla joustokehikolla varustettu ovitiivistin.
Lue lisää
Ilmatäytteinen ovitiivistin
Ilmatäytteiset palkeet täyttyvät puhaltimesta tulevalla ilmalla ja työntyvät tiukasti ajoneuvon ulkolaitoja vasten.
Lue lisää