Tuotteet

Ilmatäytteinen ovitiivistin

Roltexin ilmatäytteinen ovitiivistin WG on hyvä vaihtoehto, kun halutaan saavuttaa mahdollisimman hyvä tiiveys lastaustilaan. Tyypillisiä käyttöympäristöjä ovat elintarviketeollisuus ja kylmävarastot.

Sivuilla ja yläosassa olevat palkeet täyttyvät puhaltimesta tulevalla ilmalla ja työntyvät tiukasti ajoneuvon ulkolaitoja vasten. Malliin on yhdistettävissä erilaista automatiikkaa, jolloin yhteistoiminta nosto-oven ja kuormaussillan kanssa on toimivaa.

Turvallinen tuote

Kuormausovitiivistimen ollessa lepoasennossaan palkeet ovat kiinnityskehikon suojassa, jolloin lastaustilaan peruuttaminen on helppoa ja kuljettajalla on sinne hyvä näkyvyys. Ajoneuvon peruutettua lastaustilaan ovitiivistin käynnistetään, jolloin sivupalkeet alkavat täyttyä ilmalla ja moottoriohjattu yläpalje painuu täyttyessään tiiviisti ajoneuvon kattoa vasten. Ilmatäytteinen ovitiivistin käynnistyy painonapista tai automatiikalla eli se on todella vaivaton ja helppokäyttöinen. Samalla ohjataan sekä ovea, kuormaussiltaa, lämpöpuhallinta jne.

Kun oviaukosta tehdään mahdollisimman tiivis, eivät säätilat pääse vaikuttamaan kuormaustilanteissa. Se suojaa varastossa käsiteltäviä tuotteita esimerkiksi pölyltä, sateelta ja lämpötilan vaihteluilta. Pitävän tiivisteen ansiosta myös energiaa säästyy, kun lämpö ei karkaa ulos eikä sisään.  Vetoisuus vähenee, jolloin työskentely lastausalueella on miellyttävämpää.

Varustelu

  • Kuormaustilaelementti
  • Opaste- ja työvalot
  • Ohjausautomatiikka

Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , ,
image