Tuotteet

OT-200 ovitiivistin

Kuormausalueiden vetoisuus ja kylmyys aiheuttavat monia haittoja henkilökunnalle ja lastaustoiminnalle. Se lisää myös merkittävästi rakennuksen energiakustannuksia. Roltex-ovitiivisteet vähentävät näitä ongelmia, pitävät lämpimän sisällä ja suojaavat lastia tiivistämällä auton ja kuormaustilan väliset sivu- ja ylätilat.

Roltex OT-200 kuormausovitiivistin muodostuu kahdesta yhtenäisestä sivulevystä ja yläelementin kumilamelleista, jotka on koottu alumiinisen kiinnitysprofiilin avulla kolmeksi elementiksi. Pysty­elementtien sivulevyt ovat muotissa valettuja kumilevyjä ja vahvistettu teräskudoksella. Tämä tekee ovitiivistimestä kestävän ja tiiviin. Sivulevyissä olevat värimerkit helpottavat auton peruuttamista kuormauspaikalle. OT-200 on kestävä vaihtoehto jatkuvaan käyttöön vaativissa sääolosuhteissa.

Ovitiivistin säästää energiaa ja vähentää vetoisuutta

Kuormausovitiivistin lisää lastausalueen työturvallisuutta vähentämällä lastauslaiturin liukkaudesta johtuvia työtapaturmia sekä vedosta aiheutuvia sairauksia. Kun lämpöhäviöt saadaan kuriin, alenevat myös lämmityskustannukset oleellisesti.

  • Energiaa säästyy.
  • Työolosuhteet paranevat ympäri vuoden.
  • Varastossa olevat tuotteet ovat säältä suojassa.

Mitoitus ja varustelu

Ovitiivistimen voi mitoittaa täysin kohteen mukaan. Toimivuutta ja turvallisuutta voi parantaa varusteilla. Tässä muutamia mahdollisuuksia:

  • Kulmatyynyt estämään alapuolelta tulevaa vetoa
  • Asiakaskohtaiset mitoitukset
  • Opaste- ja työvalot

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , ,
image
image