russian

Tuotteet

Palo-ovi teollisuuskäyttöön

Roltex palo-ovi valmistetaan mittatilauksena ja varustellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Ovet soveltuvat esimerkiksi teollisuuskäyttöön, kuten tehtaisiin, sairaaloihin ja varastokiinteistöihin. Palo-ovet on testattu ja paloluokiteltu noudattaen EN 1634-1 -luokitusta ja niillä on myös CE-hyväksyntä. Roltex-ovet soveltuvat rakennuksen ulko-oveksi tai osastoivaksi ratkaisuksi sisätiloissa.

Kerro meille tarpeesi

Palo-ovi jokaiseen tarpeeseen

Palonosto-ovet

Sinkitystä teräksestä valmistettu palonosto-ovi on sähkökäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kuten normaalia nosto-ovea. Palohälytysjärjestelmään kytkettynä palo-ovi sulkeutuu automaattisesti palohälytyksen jälkeen. Ovi on lämpöeristetty, joten se eristää hyvin lämpöä ja toimii siten myös rakennuksen ulko-ovena.

Paloluokat: EI1 60 / EI2 90

Palorullaovet

Palorullaovi tarvitsee vähemmän tilaa, joten se soveltuu moniin käyttökohteisiin. Nämä palo-ovet pidetään normaalikäytössä aina auki ja palohälytyksen sattuessa ovi sulkeutuu automaattisesti. Palorullaovet eivät edellytä sprinklerijäähdytystä, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia myös olemassa olevissa kiinteistöissä.

Paloluokat: EW60, EW90, EW120 sekä EI1 45, EI1 60, EI2 120

Pato-paneelit

Pato-paneeli sijoitetaan kahden tilan väliin, kun halutaan ehkäistä sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen. Pato-paneeli on sähkökäyttöinen ja se voidaan ohjata alas joko painonapista painamalla tai automaattisesti kytkettynä kiinteistön sprinklerijärjestelmään.

Näin palo-ovet tilataan

Valmistamme palo-ovet mittatilauksena uudiskohteisiin sekä olemassa oleviin rakennuksiin. Uudiskohteita varten tarvitsemme kiinteistön arkkitehtikuvan tai ovikaavion, josta näemme oven koon, värin, paloluokan ja varustetason. Voimme laskea tarjouksen näiden tietojen pohjalta.

Mikäli vanhempaan kiinteistöön tarvitaan uusi palo-ovi, käymme tarvittaessa kohteessa paikan päällä ja kartoitamme asiakkaan tarpeen, oven koon sekä tarvittavan paloluokan. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

 

Palo-ovi teollisuuskäyttöön

Palonosto-ovi
Jatkuvaan käyttöön osastoivaksi soveltuvan palonosto-oven paloluokka on jopa EI90.
Lue lisää
Kevyt palorullaovi pankkihalliin
Palorullaovi
Kevyt palorullaovi tarvitsee vain vähän tilaa asennukseen. Palohälytys sulkee oven.
Lue lisää
Roltex Pato -paneeli
Kahden tilan välille ehkäisemään sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen.
Lue lisää