Tuotteet

Palo ovi teollisuuskäyttöön

Roltexin palo ovi valmistetaan mittatilauksena ja varustellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Palo ovi soveltuu esimerkiksi teollisuuskäyttöön, kuten tehtaisiin, sairaaloihin ja varastokiinteistöihin. Palo ovet on testattu ja paloluokiteltu noudattaen EN 1634-1 -luokitusta ja niillä on myös CE-hyväksyntä. Roltex palo ovet soveltuvat rakennuksen ulko-oveksi tai osastoivaksi ratkaisuksi sisätiloissa.

Ota yhteyttä palo ovista

Palo ovi jokaiseen tarpeeseen

Palonosto-ovet

Sinkitystä teräksestä valmistettu palonosto-ovi on sähkökäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kuten normaalia nosto-ovea. Palohälytysjärjestelmään kytkettynä palo-ovi sulkeutuu automaattisesti palohälytyksen jälkeen. Palonosto-ovi on lämpöeristetty, joten se eristää hyvin lämpöä ja toimii siten myös rakennuksen ulko-ovena.

Paloluokat: EI1 60 / EI2 90

Palorullaovet

Sähkökäyttöinen palorullaovi sopii toistuvaan käyttöön sekä sisä- että ulko-oveksi. Ylätilan tarve on palonosto-ovea pienempi, joten se sopii ahtaampiinkin tiloihin. Ovi voidaan varustaa myös esimerkiksi lämpö- tai  savuntunnistimella.

Paloluokat: EI1 30 / EI2 60

Palorullaverhot

Palorullaverho tarvitsee vähemmän tilaa, joten se soveltuu moniin käyttökohteisiin. Nämä palo-ovet pidetään normaalikäytössä aina auki ja palohälytyksen sattuessa ovi sulkeutuu automaattisesti. Palorullaverhot eivät edellytä sprinklerijäähdytystä, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia myös olemassa olevissa kiinteistöissä.

Paloluokat: EW60, EW90, EW120 sekä EI1 45, EI1 60, EI2 120

Pato-paneelit

Pato-paneeli sijoitetaan kahden tilan väliin, kun halutaan ehkäistä sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen. Pato-paneeli on sähkökäyttöinen ja se voidaan ohjata alas joko painonapista painamalla tai automaattisesti kytkettynä kiinteistön sprinklerijärjestelmään.

Näin palo ovi tilataan

Valmistamme palo ovet mittatilauksena uudiskohteisiin sekä olemassa oleviin rakennuksiin. Uudiskohteita varten tarvitsemme kiinteistön arkkitehtikuvan tai ovikaavion, josta näemme oven koon, värin, paloluokan ja varustetason. Voimme laskea tarjouksen palo ovelle näiden tietojen pohjalta.

Mikäli tarvitset uuden palo oven vanhempaan kiinteistöön, käymme tarvittaessa kohteessa paikan päällä ja kartoitamme tarpeesi, oven koon sekä tarvittavan paloluokan.

Kysy lisää palo ovista

Palo ovi teollisuuskäyttöön

Kevyt palorullaovi parkkihalliin - ota yhteyttä roltex.fi
Palorullaverho
Kevyt palorullaverho tarvitsee vain vähän tilaa asennukseen. Palohälytys sulkee oven.
Lue lisää
Palorullaovi EI1 30 ja EI2 60
Sopii sekä sisätilojen väliseksi palo-oveksi että ulko-oveksi toistuvaan käyttöön.
Lue lisää
Palo ovi - ota yhteyttä roltex.fi
Palonosto-ovi
Jatkuvaan käyttöön osastoivaksi soveltuvan palonosto-oven paloluokka on jopa EI90.
Lue lisää
Roltex Pato -paneeli
Kahden tilan välille ehkäisemään sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen.
Lue lisää