russian

Tuotteet

Palo-ovet

Roltex palo-ovet ovat teollisuuskäyttöön tarkoitettuja ovia jotka valmistetaan aina asennettavan oviaukon mittojen mukaan. Palo-ovi voidaan sijoittaa osastoivaksi palo-oveksi eri palotilojen välille rakennuksen sisätiloissa tai rakennuksen ulkokuoreen. Käyttökohteita ovat tehtaat, sairaalat, varastokiinteistöt ja monet muut rakennuskohteet. Ovet ovat testattu ja paloluokiteltuja noudattaen EN 1634-1 luokitusta ja niillä on myös CE hyväksyntä.

Palo-ovi jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löydät palo-ovet jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen. Palonosto-ovella voidaan korvata perinteinen nosto-ovi myös rakennuksen ulko-ovena koska sen eristevahvuus on 65 mm mikä tekee siitä hyvin lämpöeristävän. Palonosto-ovi on aina sähkökäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kuten normaalia nosto-ovea. Palohälytysjärjestelmään kytkettynä ovi sulkeutuu automaattisesti palohälytyksen jälkeen.

Palorullaovi soveltuu pienen tilantarpeensa ansiosta moniin käyttökohteisiin. Palorullaovi pidetään normaalikäytössään aina auki ja palohälytyksen sattuessa se sulkeutuu automaattisesti. Palorullaovemme ei edellytä sprinklerijäähdytystä mikä helpottaa sen käyttömahdollisuuksia myös olemassa olevissa kiinteistöissä.

Pato-paneeli sijoitetaan kahden tilan välille, kun halutaan ehkäistä sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen. Pato-paneeli on sähkökäyttöinen ja se voidaan ohjata alas joko painonapista painamalla tai automaattisesti kytkettynä kiinteistön sprinklerijärjestelmään.

Palo-ovet

Kevyt palorullaovi pankkihalliin
Palorullaovi
Kevyt palorullaovi tarvitsee vain vähän tilaa asennukseen. Palohälytys sulkee oven.
Lue lisää
Palonosto-ovi
Jatkuvaan käyttöön osastoivaksi soveltuvan palonosto-oven paloluokka on jopa EI90.
Lue lisää
Roltex Pato -paneeli
Kahden tilan välille ehkäisemään sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen.
Lue lisää