Tuotteet

Palo-ovet teollisuuskäyttöön

Roltexin palo-ovi valmistetaan mittatilauksena ja varustellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Palo ovi soveltuu esimerkiksi teollisuuskäyttöön, kuten tehtaisiin, sairaaloihin ja varastokiinteistöihin. Palo-ovet on testattu ja paloluokiteltu noudattaen EN 1634-1 -luokitusta ja niillä on myös CE-hyväksyntä. Roltex palo-ovet soveltuvat rakennuksen ulko-oveksi tai osastoivaksi ratkaisuksi sisätiloissa.

Ota yhteyttä palo-ovista

Palo-ovi jokaiseen tarpeeseen

Palonosto-ovet

Sinkitystä teräksestä valmistettu palonosto-ovi on sähkökäyttöinen ja sitä voidaan käyttää kuten normaalia nosto-ovea. Palohälytysjärjestelmään kytkettynä palo-ovi sulkeutuu automaattisesti palohälytyksen jälkeen. Palonosto-ovi on lämpöeristetty, joten se eristää hyvin lämpöä ja toimii siten myös rakennuksen ulko-ovena.

Paloluokat: EI1 60 / EI2 90

Palorullaovet

Ketjukäyttöinen palorullaovi sopii toistuvaan käyttöön sekä sisä- että ulko-oveksi. Ylätilan tarve on palonosto-ovea pienempi, joten se sopii ahtaampiinkin tiloihin. Ovi voidaan varustaa myös esimerkiksi savuntunnistimella, jolloin se sulkeutuu välittömästi.

Paloluokat: EI1 30 / EI2 60

Palorullaverhot

Palorullaverho tarvitsee vähemmän tilaa, joten se soveltuu moniin käyttökohteisiin. Nämä palo-ovet pidetään normaalikäytössä aina auki ja palohälytyksen sattuessa ovi sulkeutuu automaattisesti. Palorullaverhot eivät edellytä sprinklerijäähdytystä, mikä lisää niiden käyttömahdollisuuksia myös olemassa olevissa kiinteistöissä.

Paloluokat: EW60, EW90, EW120 sekä EI1 45, EI1 60, EI2 120

Pato-paneelit

Pato-paneeli sijoitetaan kahden tilan väliin, kun halutaan ehkäistä sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen. Pato-paneeli on sähkökäyttöinen ja se voidaan ohjata alas joko painonapista painamalla tai automaattisesti kytkettynä kiinteistön sprinklerijärjestelmään.

Näin palo-ovet tilataan

Valmistamme palo-ovet mittatilauksena uudiskohteisiin sekä olemassa oleviin rakennuksiin. Uudiskohteita varten tarvitsemme kiinteistön arkkitehtikuvan tai ovikaavion, josta näemme oven koon, värin, paloluokan ja varustetason. Voimme laskea tarjouksen palo-ovelle näiden tietojen pohjalta.

Mikäli tarvitset uuden palo-oven vanhempaan kiinteistöön, käymme tarvittaessa kohteessa paikan päällä ja kartoitamme tarpeesi, oven koon sekä tarvittavan paloluokan.

Kysy lisää palo-ovista

Palo-ovet teollisuuskäyttöön

Palonosto-ovi
Jatkuvaan käyttöön osastoivaksi soveltuvan palonosto-oven paloluokka on jopa EI90.
Lue lisää
Kevyt palorullaovi pankkihalliin
Palorullaverho
Kevyt palorullaverho tarvitsee vain vähän tilaa asennukseen. Palohälytys sulkee oven.
Lue lisää
Roltex Pato -paneeli
Kahden tilan välille ehkäisemään sammutusveden tai jonkin muun nestemäisen aineen pääsy tilasta toiseen.
Lue lisää