Tuotteet

Barrier Glider -pakkasvaraston pikaliukuovi

Rite-Hite Barrier Glider -pikaliukuovi on suunniteltu sellaisten pakkasvarastojen oviaukkoihin, joissa on paljon liikennettä ja joissa siitä syystä kylmä ilma karkaa helposti ovesta. Pikaliukuovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti ja minimoi energiahukan. Ovi voidaan asentaa myös sisälle pakkastilaan.

  • oviaukon leveys 2135-3040 mm
  • oviaukon korkeus 2440-4260 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Vain yhdellä ovella energiankulutus kuriin

Barrier Glider -pikaliukuovi on todella nopea. Se avautuu jopa 1,5 m/s ja sulkeutuu 0,7 m/s ovikoosta riippuen. Nopeutensa ansiosta se ei ainoastaan säästä energiaa vaan vähentää oleellisesti kylmän ilman aiheuttamaa vetoisuutta muualla työtiloissa.

Oven eristävyys on omaa luokkaansa ja siksi on mahdollista käyttää vain yhtä ovea oviaukoissa, joissa on aikaisemmin ollut kaksi ovea. Ovilevy on joustava ja iskunkestävä, eristevaahto on vuorattu polyuretaanikankaalla.

Turvallinen käytössä

Työturvallisuutta parantamassa ovessa on suunnanvaihtoautomatiikka, joka tunnistaa henkilön tai muun esteen oviaukossa ja avaa oven uudelleen. Näin vältetään henkilö- ja esinevahingot. Joustava 76 mm:n ovilevy kestää törmäyksen ja toimintaa voidaan jatkaa normaalisti. Ovilevy voidaan varustaa myös ikkunoilla, mikä lisää työntekijöiden turvallisuutta vilkasliikenteisissä oviaukoissa.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Barrier Glider suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ovea ohjataan joko painonapilla, vetokytkimellä tai tutka-, lattialanka- tai radio-ohjauksella. Myös asiakkaan oma sovellus on mahdollinen.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , ,
image
image