Tuotteet

FasTrax-pakkasvaraston pikanosto-ovi

Rite-Hite FasTrax -pikanosto-ovi on suunniteltu sellaisten pakkasvarastojen oviaukkoihin, joissa on paljon liikennettä ja joissa siitä syystä kylmä ilma karkaa helposti ovesta. Pikanosto-ovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti ja minimoi energiahukan.

  • oviaukon leveys maks. 3000 mm
  • oviaukon korkeus maks. 5000 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Vain yhdellä ovella energiankulutus kuriin

Rite-Hite FasTrax -pikanosto-ovi on todella nopea. Se avautuu noin 2,1 m/s ovikoosta riippuen. Nopeutensa ansiosta se ei ainoastaan säästä energiaa vaan vähentää oleellisesti kylmän ilman karkaamista pakkasvarastosta. Näin lämpötilan vaihtelua ei pääse tapahtumaan.

Oven eristävyys on omaa luokkaansa ja siksi on mahdollista käyttää vain yhtä ovea oviaukoissa, joissa on aikaisemmin ollut kaksi ovea. Ovilevy on joustava ja iskunkestävä, eristeenä 25 mm InsulMax-eriste.

Turvallinen käytössä

Työturvallisuutta parantamassa ovessa on suunnanvaihtoautomatiikka, joka tunnistaa henkilön tai muun esteen oviaukossa ja avaa oven uudelleen. Näin vältetään henkilö- ja esinevahingot. Joustava ovilevy kestää törmäyksen ja toimintaa voidaan jatkaa normaalisti.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

FasTrax suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ovea ohjataan joko painonapilla, vetokytkimellä tai tutka-, lattialanka- tai radio-ohjauksella. Myös asiakkaan oma sovellus on mahdollinen.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , ,
image