Tuotteet

Roltex FD -pikalaskosovi

FD-pikalaskosovi soveltuu kestävyytensä ja luotettavuutensa ansiosta erinomaisesti myös suuriin oviaukkoihin, joissa on paljon läpikulkuliikennettä. Oven poikittaisvahvikkeet lisäävät oviverhon tuulensietokykyä.

  • oviaukon leveys 2000-12 000 mm
  • oviaukon korkeus 2000-10 000 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Tehokas ja turvallinen

FD-pikalaskosoven avautumisnopeus on jopa 1,0 m/s ovikoosta riippuen. Koska ovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti, se vähentää energian kulutusta oleellisesti. Samalla työtilojen vetoisuus vähenee ja työolosuhteet paranevat. Vastapainojärjestelmän avulla saadaan suuripinta-alaiselle oviverholle erinomainen tuulensietokyky.

Oven alaprofiili on varustettu turvareunalla. Oviaukkoon sijoitetut turvavalokennot estävät oven sulkeutumisen, mikäli oviaukossa on este. Ovilevy voidaan myös varustaa PVC ikkunoilla, jolloin näkyvyys paranee. Lisävarusteena saatava varoitusvilkkuvalo vilkkuu, kun ovi on liikkeessä.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

FD pikalaskosovessa on painonappiohjaus. Ovi sulkeutuu ajastimen ohjaamana. Ovi voidaan varustaa myös vetokytkin-, tutka-, lattialanka-, radio-ohjauksella tai jollakin muulla asiakassovelluksella. Hätä-vapautuskahvan avulla ovi voidaan avata tarvittaessa mekaanisesti.

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita.

  • galvanoitu tai maalattu teräsrunko
  • PVC-kankaisessa oviverhossa vakiona ikkunaosio ja vahvikeprofiilit
  • oviverhon vakiovärit: RAL 1003 keltainen, RAL 6026 vihreä, RAL 9010 valkoinen, RAL 1015 beige, RAL 7035 vaalean harmaa, RAL 7042 harmaa, RAL 3002 punainen, RAL 2004 oranssi, RAL 5012 vaalean sininen, RAL 5002 sininen, RAL 7037 harmaa sekä RAL 9006 hopea

Huomaa!

Pikalaskosovea käyttämällä saavutetaan energian säästöä kiinteistössä ja voidaan eristää eri tilat tehokkaasti toisistaan.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: ,
image
imageimageimage