Tuotteet

Roltex SPR 50 -pikanosto-ovi

Pikanosto-ovi soveltuu lämpö- ja äänieristävyytensä ansiosta useisiin eri käyttökohteisiin sekä ulko- että sisäoveksi. Myös nosto-ovi rakennuksen ulko-ovena voi eristää tehokkaasti. Kohteissa, joissa on vilkas liikenne, tarvitaan kuitenkin tehokkaan eristämisen lisäksi nopeutta, jottei lämpö ehdi karata harakoille. Tähän tarpeeseen on suunniteltu ylös rullautuva pikanosto-ovi SPR 50.

Eristetty pikanosto-ovi sopii monenlaisiin eri kohteisiin. SPR 50 on erinomainen valinta esimerkiksi vilkasliikenteiseen kylmähuoneen kulkuaukkoon. Nopean avautumisnopeutensa ansiosta se sopii myös lastauslaitureille.

  • oviaukon maksimikoko 6500 x 6500 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Nopea ja energiaa säästävä

SPR 50 on korkealaatuinen, ylös rullautuva ovi, jossa on eristetyt paneelit. Oven avautumisnopeus on jopa 1,5 m/s oven koosta riippuen. Koska ovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti, se vähentää energian kulutusta oleellisesti. Samalla työtilojen vetoisuus vähenee ja työolosuhteet paranevat. Oven tasapainotuksessa käytettävän vastapainojärjestelmän ansiosta ovi on lähes huoltovapaa.

Ovilevy koostuu toisiinsa tiivistetyistä teräs- tai alumiinipaneeleista, joiden vahvuus on 50 mm. Eristeenä toimii polyesteri. Ovilehden voi varustaa läpinäkyvillä kaksinkertaisilla akryyli-ikkunapaneeleilla. Paneelien ja ohjainten rakenteella saavutetaan erittäin hyvä tuulenkestävyys, luokka 3 tai 4. Johteet on valmistettu erittäin kestävästä polyeteenistä, mikä varmistaa sulavan ja äänettömän liikkumisen.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Ilmaa läpäisevät rei’itetyt ovipaneelit soveltuvat kohteisiin joissa oviaukolta edellytetään hyvää ilmanläpäisykykyä myös oven ollessa suljettuna. Ovi voidaan toimittaa itsekantavalla rungolla, jolloin sen liittäminen rakennukseen on helppoa. Oven valmistuksessa on huomioitu SFS-EN12341-1 standardin turvallisuusvaatimukset.

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita.

  • galvanoitu tai maalattu teräsrunko
  • oviverhon vakiovärit: RAL 1003 keltainen, RAL 9010 valkoinen, RAL 5010 sininen sekä RAL 9006 hopea
  • sisäpinnan vakioväri on hopea (RAL 9006)
  • lisävarusteina lisäpainonapit, vetokytkin ja avainkytkin
  • saatavana myös kortinlukija, kauko-ohjaus, radio-ohjaus, mikroaaltotutka, lattialanka-ohjaus
  • turvavarusteina vilkkuvalo, valo-opasteohjaus

Huomaa!

Pikanosto-ovea käyttämällä saavutetaan energian säästöä kiinteistössä ja voidaan eristää eri tilat tehokkaasti toisistaan.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: ,
image
imageimageimage