Tuotteet

Roltex SR Food -pikarullaovi

Roltex SR Food itsekorjautuva pikarullaovi on suunniteltu kohteisiin, joissa käsitellään elintarvikkeita tai muita korkean hygieniatason tuotteita. Törmäyksen sattuessa oviverho ja turvareuna eivät vaurioidu, koska ovi on itsekorjautuva. Ovi on suunniteltu siten, että se voidaan pestä ilman sähköosien vaurioitumisvaaraa.

  • oviaukon leveys 2000-4000 mm
  • oviaukon korkeus 2000-4000 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Huoleton ja ketterä

Roltex SR Food pikarullaoven avautumisnopeus on jopa 2,0 m/s, riippuen hieman oven koosta. Sähköjärjestelmä on varustettu taajuusmuuttajalla (Inverter), jolloin avautumis- ja sulkeutumisnopeus säädettävissä. Koska ovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti, työtilojen vetoisuus vähenee ja työolosuhteet paranevat. Se myös säästää energiankulutusta, kun oviaukko on mahdollisimman vähän aikaa auki.

Pikarullaovet ovat huolettomia käyttää. Niiden huollon tarve on vähäinen eivätkä oviverho tai turvareuna vaurioidu törmäystilanteissakaan. Ovi on itse korjautuva eli järjestelmä palauttaa oviverhon automaattisesti takaisin johteisiinsa.

Lisää työturvallisuutta

SR Food ovessa on joustava alareuna ja turvavalokenno, jotka lisäävät työturvallisuutta huomattavasti. Ovilevy voidaan varustaa läpinäkyvillä osioilla, jolloin näkyvyys paranee.

Pikarullaoveen on liitettävissä erilaisia aukaisuautomatiikkavaihtoehtoja: painonappi-, vetokytkin-, tutka-, lattialanka-, radio-ohjaus tai jollain muulla asiakassovelluksella. Ovessa on myös käsikäyttömahdollisuus. Tarvittaessa se voidaan varustaa UPS-akkuvarmennuksella.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Oviverhon värin voi valita useasta eri vakiovärivaihtoehdosta. Ovi voidaan toimittaa myös FDA-määräysten mukaisella valkoisella 2 mm Elastar-oviverholla.

  • suojakotelot ja johteet ruostumatonta terästä
  • oviverho PVC-kangasta, jossa vakiona ikkunaosio
  • oviverhon vakiovärit; RAL 1003 keltainen, 6026 vihreä, 9010 valkoinen, 1015 beige, 7035 vaalean harmaa, 7042 harmaa, 3002 punainen, 2004 oranssi, 5012 vaalean sininen, 5002 sininen, 7037 harmaa sekä 9006 hopea.
  • varoitusvilkku

Huomaa!

Pikarullaovea käyttämällä saavutetaan energian säästöä kiinteistössä ja voidaan eristää eri tilat tehokkaasti toisistaan.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , , ,
image
image