Tuotteet

Roltex SR Frigo1 -pikarullaovi

Itsekorjautuva pikarullaovi

SR Frigo1 -pikarullaovi on suunniteltu kylmä- ja viileävarastojen oviaukkoihin, joissa on vilkasta trukki- ja henkilöliikennettä. Se on tarkoitettu kohteisiin, joissa on alhaisia lämpötiloja kuten kylmävarastot sekä alueisiin, joissa lämpötilatasoa ohjataan.  Se eristää tehokkaasti kylmän tai viileän tilan normaalilämpöisestä tilasta.

  • oviaukon leveys 2000-3500 mm
  • oviaukon korkeus 2000-4000 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Energiatehokkuutta kylmävarastoon

SR Frigo1 pikarullaoven avautumisnopeus on jopa 1,5 m/s. Nopeuden ja asemoinnin ohjaa digitaalinen encoder. Tehokas eristyskyky saavutetaan PVC-kerroksella päällystetyllä oviverholla, jossa on lasikuitueristys polyesterikankaan taskuissa.

Pikarullaovet ovat huolettomia käyttää. Niiden huollon tarve on vähäinen eivätkä oviverho tai turvareuna vaurioidu törmäystilanteissakaan. Ovi on itse korjautuva eli järjestelmä palauttaa oviverhon automaattisesti takaisin johteisiinsa.

Helppo ja turvallinen käytössä

Pikarullaoveen on liitettävissä erilaisia aukaisuautomatiikkavaihtoehtoja: painonappi-, vetokytkin-, tutka-, lattialanka-, radio-ohjaus tai jollain muulla asiakassovelluksella. Ovessa on myös käsikäyttömahdollisuus. Tarvittaessa se voidaan varustaa UPS-akkuvarmennuksella.

Oven turvapiirit ovat standardin SFS-EN 12341-1 mukaisia. Vakioturvavarusteet estävät oven sulkemisen, mikäli oveen törmätään sen ollessa sulkeutumassa.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Oviverhoa on saatavana useita eri vakiovärivaihtoehtoja.

  • galvanoidut tai maalatut ovijohteet, myös ruostumattomasta teräksestä
  • saatavana myös lisäpainonapit, näppäimistö, veto- tai avainkytkin
  • valinnaisia turvalaitteita: tutkat, radio-ohjaus, induktiosilmukka, vilkkuvalo tai liikennevalo-opastin

Huomaa!

Pikarullaovea käyttämällä saavutetaan energian säästöä kiinteistössä ja voidaan eristää eri tilat tehokkaasti toisistaan.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , , ,
image
image