Tuotteet

Pikarullaovi Roltex SR

Itsekorjautuva pikarullaovi

ROLTEX SR itsekorjautuva pikarullaovi on suunniteltu kohteisiin, joissa vilkkaan trukki- ja henkilöliikenteen johdosta oveen kohdistuva törmäysriski on suuri. Törmäyksen sattuessa oviverho ja turvareuna eivät vaurioidu, koska ovi on itsekorjautuva. SR pikarullaovi vie vain vähän tilaa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi myymäläkäyttöön.

  • oviaukon leveys 2000-7000 mm
  • oviaukon korkeus 2000-5400 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Sisartuote Roltex SR One on kevyempi versio pikarullaovesta ja sopii sisäkohteisiin, joissa on vähäinen tuulikuormitus. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Huoleton ja ketterä

Roltex SR pikarullaoven avautumisnopeus on jopa 2,0 m/s, riippuen hieman oven koosta. Sähkö­järjestelmä on varustettu taajuusmuuttajalla (Inverter), jolloin avautumis- ja sulkeutumisnopeus ovat säädettävissä. Koska ovi avautuu ja sulkeutuu nopeasti, vähenee työtilojen vetoisuus ja työolosuhteet paranevat. Samalla säästetään energiaa, kun oviaukko on mahdollisimman vähän aikaa auki.

Pikarullaovet ovat huolettomia käyttää. Niiden huollon tarve on vähäinen eivätkä oviverho tai turvareuna vaurioidu törmäystilanteissakaan. Ovi on itse korjautuva eli järjestelmä palauttaa oviverhon automaattisesti takaisin johteisiinsa.

Lisää työturvallisuutta

SR ovessa on joustava alareuna ja turvavalokenno, jotka lisäävät työturvallisuutta. Ovilevy voidaan varustaa läpinäkyvillä osioilla, jolloin näkyvyys paranee eikä yllättäviä törmäyksiä pääse tapahtumaan.

Pikarullaovi voi toimia monella eri ohjausjärjestelmällä: painonappi-, vetokytkin-, tutka-, lattialanka-, radio-ohjaus tai jollain muulla asiakassovelluksella. Ovessa on hätätilanteita varten aina myös käsikäyttömahdollisuus. Tarvittaessa se voidaan varustaa UPS-akkuvarmennuksella.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Oviverhon materiaalina on PVC-kangas, jossa on vakiona ikkunaosio. Ovessa on painonappiohjaus. Se sulkeutuu ajastimen ohjaamana. Oveen on liitettävissä runsaasti erilaisia aukaisuautomatiikka­vaihtoehtoja.

SR pikarullaovi suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan toiveita.

  • suojakotelot ja johteet ruostumatonta terästä
  • oviverho PVC-kangasta, jossa vakiona ikkunaosio
  • oviverhon vakiovärit; RAL 1003 keltainen, 6026 vihreä, 9010 valkoinen, 1015 beige, 7035 vaalean harmaa, 7042 harmaa, 3002 punainen, 2004 oranssi, 5012 vaalean sininen, 5002 sininen, 7037 harmaa sekä 9006 hopea.
  • varoitusvilkku

Huomaa!

Pikarullaovea käyttämällä saavutetaan energian säästöä kiinteistössä ja voidaan eristää eri tilat tehokkaasti toisistaan.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekorttiTuotekortti SR One

Avainsanat: , ,
image
imageimageimage