Tuotteet

Saksinostin lisää työturvallisuutta

Saksinostin on erinomainen valinta esimerkiksi logistiikkavarastoihin ja tuotantotiloihin, joissa painavia (jopa 4000 kg) kappaleita siirretään tasolta toiselle. Ratkaisujamme käytetään esimerkiksi tuotantotiloissa, varastoissa ja liiketiloissa. Nostin lisää merkittävästi työturvallisuutta ja tehokkuutta.

Saksinostin -periaatteella toteutettu tavaralavanostin voidaan asentaa uudiskohteeseen tai olemassa olevaan kiinteistöön. Jälkimmäisessä tapauksessa käymme kohteessa aina paikan päällä kartoittamassa tilat ja tarpeet. Näin voimme määritellä nostimen kantavuuden, tarvittavan nostokorkeuden, nostimen koon sekä suojaseinien määrän.

Ota yhteyttä nostimista

Saksinostimen ominaisuudet

Nostimet valmistetaan standardin SFS EN 1570-1 mukaisesti:

  • Nostotason leveys 1 000 – 2 500 mm
  • Rakennekorkeus 400 – 1 000 mm
  • Nostoliike 3 300 – 6 000 mm
  • Kantavuus 1 500 – 4 000 kg

Saksinostin on helppo asentaa

Saksinostin toteutetaan aina asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä ratkaisuna. Jokaisessa kohteessa määritellään nostimen koko ja esimerkiksi ylä- ja alatasoille tarvittavat ovet. Vanhemmissa kohteissa käymme paikan päällä, uudiskohteissa suunnitelmat tekee arkkitehti.

Saksinostin on helppo asentaa olemassa olevaan kiinteistöön ilman suuria rakennustöitä. Nostin asennetaan lattiatasoon, joten tämä vaatii jonkin verran lattiarakenteiden purkamista ja uusien perustusten valamista.

Nostopöytä varustetaan pystytukijohteilla. Nostin voi olla myös impulssiohjattu, jolloin tavarat liikkuvat kerrosten välillä ohjauspainikkeesta kertapainalluksella. Ovien sähkölukitus ja valvonta lisäävät käyttöturvallisuutta. Ovet aukeavat vain kerroksen kohdalla.

Varustelumahdollisuudet

Nostin varustellaan asiakkaan tarpeen mukaan:

  • mahdollisuus useampaan lastaussuuntaan
  • ovet paloluokituksella
  • oviautomatiikka
  • impulssiohjattu logiikkakeskus

Saksinostin lisää työturvallisuutta

Saksinostin -periaatteella toteutetulla tavaralavanostimella voidaan nostaa raskaita kuormia turvallisesti ja tehokkaasti tasolta toiselle, jolloin vältytään henkilö- ja tavaravahingoilta. Myös työn tehokkuus kasvaa, kun logistiikka paranee ja automatisoituu. Valikoimastamme saat myös kevyempään nostamiseen tarkoitetut pilarinostimet. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tulemme kartoituskäynnille selvittämään nostintarpeesi.

 


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: , ,
image
imageimage