russian

Tuotteet

Nosto-ovet ja taitto-ovet teollisuuskäyttöön

Valmistamme Roltex nosto-ovet ja taitto-ovet mittatilauksena vaativaankin teollisuuskäyttöön. Vahvuutemme ovat erikoisemmat, asiakkaan tarpeen mukaan varustellut nosto- ja taitto-ovet. Kauttamme saat yksilölliset ratkaisut uudiskohteisiin sekä vanhempiin teollisuuskiinteistöihin.

Kerro meille tarpeesi

Nosto-ovien ja taitto-ovien ominaisuudet

Nosto-ovi ja taitto-ovi kestävät erinomaisesti vaihtelevia ja haastavia sääolosuhteita. Teräksestä tai alumiinista valmistetut ovet ovat myös lämpöeristettyjä. Ratkaisuihin voidaan lisätä asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi ikkunoita tai käyntiovi.

Valittavana on joko käsikäyttöinen tai sähkökäyttöinen malli. Nosto-ovi avautuu nimensä mukaisesti oviaukon yläpuolelle ja sen nostotapa määräytyy käytettävissä olevan vapaan ylä- ja syvyystilan mukaan. 

Nosto-ovet ja taitto-ovet valikoimastamme

LDN nosto-ovet ovat ns. perusmallin teollisuusnosto-ovia, jossa paneeli on aina teräspintainen ja sen eristys on 40 mm polyuretaani. LDN-ovi voidaan varustaa myös ikkunoilla ja käyntiovella. LDR-ovea käytetään silloin, kun ovilevyyn halutaan paljon ikkunapintaa, matalakynnyksinen käyntiovi tai pintamateriaaliksi alumiini. LD80 nosto-oven ovilevyn vahvuus on 80 mm, minkä johdosta sen eristyskyky on parempi kuin LDN tai LDR nosto-ovien.

Taitto-oven ovilehdet taittuvat oviaukon sivuille, jolloin ylätilan tarve on vähäinen. FD100-oven runko valmistetaan teräsputkesta, mikä tekee siitä erittäin tukevan ja säänkestävän. Ovilehden pintamateriaali on teräslevyä ja eristys 40 mm tai 60 mm polystyreeniä. Nosto-ovet ja taitto-ovet voidaan varustaa ikkunoilla tai käyntiovella.

Näin nosto-ovi tai taitto-ovi tilataan

Toteutamme nosto-ovet ja taitto-ovet uudiskohteisiin ja vanhempiin kiinteistöihin. Jos kyseessä on uudiskohde, asiakas toimittaa meille tarjouspyynnön ohessa arkkitehtikuvan kiinteistöstä tai ovikaaviot. Kaaviossa määritellään oven koko, väri sekä varustetaso eli onko kyseessä sähkö- vai käsikäyttöinen ovi ja tuleeko oveen ikkunoita.

Mikäli vanhempaan rakennukseen halutaan lisätä tai uusia nosto-ovi tai taitto-ovi, käymme tarvittaessa kohteessa paikan päällä. Teemme kartoituskäyntejä tapauskohtaisesti ympäri Suomen.

Asennus- ja huoltopalvelu

Me asennamme tai asennutamme nosto-ovet ja taitto-ovet kohteisiin, jotta ne palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Myös takuuajan puitteissa on tärkeää, että ovi on asennettu oikein. Roltex-ovissa takuu on yleensä 12 kuukautta, hieman kohteesta riippuen.

Tarjoamme myös kattavan nosto- ja taitto-ovien huoltopalvelun. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme alla ja löydä oikeanlainen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Meiltä saat myös laadukkaat, asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyt palo-ovet. Kysy lisää nosto-ovista ja taitto-ovista!

Nosto-ovet ja taitto-ovet teollisuuskäyttöön

Nosto-ovet teollisuuden tarpeisiin
Lamellinosto-ovi LDC
Teräspintainen nosto-ovi on kestävä ja erinomainen ratkaisu rakennuksen ulko-oveksi.
Lue lisää
LDR lamellinosto-ovi
Lamellinosto-ovi LDR
Teräs- tai alumiinipintainen nosto-ovi ulko-oveksi, kun ovilevyyn halutaan runsaasti esim. ikkunapintaa, käyntiovea.
Lue lisää
Lamellinosto-ovi LD80
Ovessa tavallista parempi eristyskyky. Sopii esimerkiksi kylmävarastoihin ja elintarviketeollisuudelle.
Lue lisää
Roltex taitto-ovet paloasemalla
Taitto-ovi FD100
Luotettava ratkaisu oviaukkoihin, joissa on vähän tilaa oviaukon yläpuolella. Vähäinen huollon tarve. Umpinainen tai lasitettu.
Lue lisää