russian

Tuotteet

Nosto-ovet ja taitto-ovet

Roltex nosto-ovet ja taitto-ovet ovat teollisuuskäyttöön tarkoitettuja ovia jotka valmistetaan aina asennettavan oviaukon mittojen mukaan. Nosto- ja taitto-ovemme ovat lämpöeristettyjä ja niiden ovilevyn pintamateriaali on teräs tai alumiini. Ovet on tarkoitettu kiinteistön ulko-oviksi, joten niiden sääolosuhteiden kestävyys on erinomainen. Ovien käyttövoima on joko käsikäyttöinen tai sähkökäyttöinen.

Nosto-ovi avautuu nimensä mukaisesti oviaukon yläpuolelle ja sen nostotapa määräytyy käytettävissä olevan vapaan ylä- ja syvyystilan mukaan. Ovissamme on runsaasti eri vaihtoehtoja asiakkaan tarpeen mukaan. LDN nosto-ovi on ns. perusmallin teollisuusnosto-ovi jossa paneeli on aina teräspintainen ja sen eristys on 40 mm polyuretaani. LDN ovi voidaan varustaa myös ikkunoilla ja käyntiovella. LDR-ovea käytetään silloin jos ovilevyyn halutaan paljon ikkunapintaa, matalakynnyksinen käyntiovi tai ovilevyn pintamateriaaliksi teräksen vaihtoehtona alumiini. LD80 nosto-oven ovilevyn vahvuus on 80 mm minkä johdosta sen eristyskyky on parempi kuin LDN tai LDR nosto-ovien.

Taitto-oven ovilehdet taittuvat oviaukon sivuille jolloin sen ylätilan tarve on vähäinen. FD100 taitto-ovemme runko valmistetaan teräsputkesta mikä tekee siitä erittäin tukevan ja säänkestävän. Ovilehden pintamateriaali on teräslevyä ja eristys 40 mm tai 60 mm polystyreeniä. Ovilevy voidaan varustaa ikkunoilla tai käyntiovella.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimmin alta ja löydä teollisuusnosto-ovet ja taitto-ovet yrityksesi tarpeisiin!

Nosto-ovet ja taitto-ovet

Lamellinosto-ovi LDN
Teräspintainen nosto-ovi on kestävä ja erinomainen ratkaisu rakennuksen ulko-oveksi.
Lue lisää
Lamellinosto-ovi LDR
Teräs- tai alumiinipintainen nosto-ovi ulko-oveksi, kun ovilevyyn halutaan runsaasti esim. ikkunapintaa, käyntiovea.
Lue lisää
Lamellinosto-ovi LD80
Ovessa tavallista parempi eristyskyky. Sopii esimerkiksi kylmävarastoihin ja elintarviketeollisuudelle.
Lue lisää
Taitto-ovi FD100
Luotettava ratkaisu oviaukkoihin, joissa on vähän tilaa oviaukon yläpuolella. Vähäinen huollon tarve. Umpinainen tai lasitettu.
Lue lisää