russian

Tuotteet

Nosto-ovet ja taitto-ovet

Roltex nosto-ovet ja taitto-ovet ovat teollisuuskäyttöön tarkoitettuja ovia, jotka valmistetaan aina asennettavan oviaukon mittojen mukaan. Ovet ovat lämpöeristettyjä ja ovilevyn pintamateriaalina on käytetty terästä tai alumiinia. Nosto-ovi ja taitto-ovi on tarkoitettu kiinteistön ulko-oveksi, joten se kestää erinomaisesti vaihtelevia ja haastaviakin sääolosuhteita. Ovien käyttövoima on joko käsikäyttöinen tai sähkökäyttöinen tarpeesi mukaan.

Nosto-ovi avautuu nimensä mukaisesti oviaukon yläpuolelle ja sen nostotapa määräytyy käytettävissä olevan vapaan ylä- ja syvyystilan mukaan. Tarjolla on runsaasti eri vaihtoehtoja asiakkaan tarpeen mukaan.

Valitse oikea nosto-ovi tai taitto-ovi

LDN nosto-ovet ovat ns. perusmallin teollisuusnosto-ovia, jossa paneeli on aina teräspintainen ja sen eristys on 40 mm polyuretaani. LDN-ovi voidaan varustaa myös ikkunoilla ja käyntiovella. LDR-ovea käytetään silloin jos ovilevyyn halutaan paljon ikkunapintaa, matalakynnyksinen käyntiovi tai ovilevyn pintamateriaaliksi teräksen vaihtoehtona alumiini. LD80 -nosto-oven ovilevyn vahvuus on 80 mm, minkä johdosta sen eristyskyky on parempi kuin LDN tai LDR nosto-ovien.

Taitto-oven ovilehdet taittuvat oviaukon sivuille, jolloin sen ylätilan tarve on vähäinen. FD100-oven runko valmistetaan teräsputkesta, mikä tekee siitä erittäin tukevan ja säänkestävän. Ovilehden pintamateriaali on teräslevyä ja eristys 40 mm tai 60 mm polystyreeniä. Nosto-ovet ja taitto-ovet voidaan varustaa ikkunoilla tai käyntiovella.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimmin alta ja löydä oikeanlainen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin! Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Nosto-ovet ja taitto-ovet

Nosto-ovet teollisuuden tarpeisiin
Lamellinosto-ovi LDN
Teräspintainen nosto-ovi on kestävä ja erinomainen ratkaisu rakennuksen ulko-oveksi.
Lue lisää
LDR lamellinosto-ovi
Lamellinosto-ovi LDR
Teräs- tai alumiinipintainen nosto-ovi ulko-oveksi, kun ovilevyyn halutaan runsaasti esim. ikkunapintaa, käyntiovea.
Lue lisää
Lamellinosto-ovi LD80
Ovessa tavallista parempi eristyskyky. Sopii esimerkiksi kylmävarastoihin ja elintarviketeollisuudelle.
Lue lisää
Roltex taitto-ovet paloasemalla
Taitto-ovi FD100
Luotettava ratkaisu oviaukkoihin, joissa on vähän tilaa oviaukon yläpuolella. Vähäinen huollon tarve. Umpinainen tai lasitettu.
Lue lisää