Tuotteet

Lamellinosto-ovi LDR

Sähkö- tai käsikäyttöinen LDR nosto-ovi on kestävä ja erinomainen ratkaisu rakennuksen ulko-oveksi, kun halutaan runsaasti läpinäkyvyyttä ja luonnonvaloa. Ovilevy koostuu joko alumiini- tai teräspintaisista paneeleista, mutta voidaan valmistaa myös alumiiniprofiileista, joiden kentät täytetään ikkunoilla tai eristetyillä täyttöpaloilla. LDR nosto-oveen on mahdollista asentaa myös matalakynnyksinen käyntiovi.

  • oviaukon leveys maks. 7000 mm
  • oviaukon korkeus maks. 6750 mm

Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät tuotekortista.

Helppo ja turvallinen käytössä

LDN-nosto-ovet voidaan valmistaa joko käsi-, talja- tai sähkökäyttöisiksi. Sähkökäyttöinen nosto-ovi sujuvoittaa liikennettä ja lisää oven toimintavarmuutta mikäli ovea käytetään usein. Käsikäyttöinen ovi on toimiva ratkaisu kohteisiin, jossa koko ovea ei tarvitse avata kovin usein. Kevennysjousien ansiosta ovea on kevyt käyttää myös käsin.

Kaikki nosto-ovet ovat CE-merkittyjä ja täyttävät direktiivin EN 13241-1 vaatimukset. Ovet toimitetaan patentoidulla sormisuojajärjestelmällä, mikä varmistaa, etteivät sormet jää ovipaneelien tai -johteiden väliin.

Aina asiakkaan mittojen mukaan

Ovet suunnitellaan ja valmistetaan aina mittatilaustyönä vastaamaan asiakkaan tarpeita. Oven lamelli valmistetaan teräs- tai alumiinipintaisista paneeleista. Ovilevy voidaan valmistaa myös alumiiniprofiileista, joiden täyttöosaksi on valittavissa eri tyyppisiä ikkunavaihtoehtoja tai täyttöpaloja. Umpipaneelien eristemateriaalina käytetään CFC-vapaata polyuretaania.

  • ovilevyn profiilien vakiovärinä luonnonvärinen alumiini tai teräspintaisena jokin vakioväri värivalikoimastamme
  • umpilamellit myös asiakkaan omilla väreillä
  • ikkunavaihtoina erityyppiset akryyli-ikkunat
  • käyntiovet
  • sähkökäyttöinen ohjaus, monia eri koneikko- ja automatiikkavaihtoehtoja
  • taljakäyttö 1:1 tai 1:4 välityksellä

Huomaa!

Kestävä ja tiivis ulko-ovi suojaa kiinteistöä ja säästää kiinteistön energiakustannuksia.


Lisätietoja

Ota yhteyttäTuotekortti

Avainsanat: ,
image
imageimage