russian

Tuotteet

Tavaralavanostimet

Roltex-tavaralavanostimet ovat erinomainen työturvallinen ratkaisu, kun on tarve siirtää tavaraa eri kerrosten välillä tai esimerkiksi välitasolla sijaitsevaan varastotilaan. Tavaralavanostimella voidaan nostaa taakkoja turvallisesti ja tehokkaasti tasolta toiselle, jolloin vältytään henkilö- ja tavaravahingoilta.

Mallistossamme on kahdella eri nostotekniikalla toteutettuja tavarahissiratkaisuja. Pilarinostinratkaisussa nostimen taso on kiinnitetty tukipilariin ja nostosylinteri on sijoitettu sen keskelle. Tällä ratkaisulla saavutetaan matala rakennekorkeus, jolloin lattiaan tehtävää asennussyvennystä ei välttämättä tarvita. Saksinostin ratkaisussa nostimen taso on sijoitettu nostosaksien ja -sylinterien päälle. Tällä ratkaisulla toteutettu tavaralavanostin mahdollistaa suuremman kansikoon ja kantavuuden kuin pilarinostimella toteutettu nostin. Tavaralavanostinten suojakuilurakenne kulkuovineen suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan kohteen olosuhteiden ja tarpeen mukaan.

Muita tuoteryhmästä käytettyjä nimityksiä ovat muun muassa tavarahissi, lavahissi ja lavanostin.

Roltex nostimet tavaran siirtoon kerrosten välillä

  • Pilarinostimet: Pieni tilantarve, voidaan asentaa lattian päälle, ei tarvitse lattiaan tehtäviä perustuksia. Kantavuus maksimi 1000 kg ja nostoliike 6000 mm.
  • Saksinostimet: Nostopöytätekniikalla toteutettu nostin. Mahdollistaa suuremman kansikoon ja kantavuuden. Kantavuus maksimi 4000 kg ja nostoliike 6000 mm.

Pilarinostimet

Pilarinostin
Hyvä ratkaisu, kun kiinteistön rakenteet estävät syvien perustusten teon.
Lue lisää

Saksinostimet

Roltex saksinostin ja tavaralavanostin teollisuudelle
Saksinostin
Hyvä ratkaisu kun tarvitaan suurempaa kansikokoa ja kantavuutta.
Lue lisää