Tuotteet

Tavaralavanostimet, lavanostin

Roltexin tavaralavanostimet ovat erinomainen työturvallinen ratkaisu, kun on tarve siirtää tavaraa eri kerrosten välillä tai esimerkiksi välitasolla sijaitsevaan varastotilaan. Tavaralavanostimella voidaan nostaa taakkoja turvallisesti ja tehokkaasti tasolta toiselle, jolloin vältytään henkilö- ja tavaravahingoilta.
Ota yhteyttä lavanostimista

Mallistossamme on kahdella eri nostotekniikalla toteutettuja tavarahissiratkaisuja. Pilarinostimessa taso on kiinnitetty tukipilariin ja nostosylinteri on sijoitettu sen keskelle. Tällä ratkaisulla saavutetaan matala rakennekorkeus, jolloin lattiaan tehtävää asennussyvennystä ei välttämättä tarvita.

Saksinostin-ratkaisussa nostimen taso on sijoitettu nostosaksien ja -sylinterien päälle. Tällä ratkaisulla toteutettu tavaralavanostin mahdollistaa suuremman kansikoon ja kantavuuden kuin pilarinostimella toteutettu nostin. Tavaralavanostinten suojakuilurakenne kulkuovineen suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan kohteen olosuhteiden ja tarpeen mukaan.

Muita tuoteryhmästä käytettyjä nimityksiä ovat muun muassa tavarahissi, lavahissi ja lavanostin.

Roltexilta tavarahissi kerrosten välille

  • Pilarinostimet: Pieni tilantarve, tavarahissi voidaan asentaa lattian päälle, ei tarvitse lattiaan tehtäviä perustuksia. Kantavuus maksimi 1000 kg ja nostoliike 6000 mm.
  • Saksinostimet: Nostopöytätekniikalla toteutettu tavarahissi. Mahdollistaa suuremman kansikoon ja kantavuuden. Kantavuus maksimi 4000 kg ja nostoliike 6000 mm.

Pilarinostimet

Pilarinostin materian siirtoon tasolta toiselle
Pilarinostin materiaalin siirtoon tasolta toiselle
Hyvä ratkaisu, kun kiinteistön rakenteet estävät syvien perustusten teon.
Lue lisää

Saksinostimet

Saksinostin Roltex ja tavaralavanostin teollisuudelle
Saksinostin lisää työturvallisuutta
Hyvä ratkaisu kun tarvitaan suurempaa kansikokoa ja kantavuutta.
Lue lisää