Ajankohtaista

UUTUUS: Pikarullaovi sisätiloihin SR One

23.11.2022

Myymälöissä on jo pitkään suosittu itsekorjautuvaa Roltex SR pikarullaovea. Syykin on aika ilmeinen. Ensinnäkin ovi on lähes huoltovapaa, toisekseen se parantaa työturvallisuutta ja mukavuutta, kolmanneksi se säästää energiaa.

Nyt SR on saanut rinnalleen sisäkäyttöön tarkoitetun mallin SR Onen, jossa tuuliluokka on 1. Myös se korjaa itse itsensä trukin tönäisyn jälkeen eli järjestelmä palauttaa oviverhon automaattisesti takaisin johteisiinsa. Verhon ikkunaosiot ja turvavalokennot parantavat työturvallisuutta, nopeasti avautuva ja sulkeutuva verho vähentää vetoa ja säästää selkeästi energiaa, mikä nykyisen energiakriisin aikana on merkittävä etu.

Miten SR One sitten eroaa isoveljestään?

SR One on rakenteeltaan vastaava ja sen suurin ero on tuulen kestävyyden luokituksessa. Ovi sopiikin parhaiten sisätiloihin esimerkiksi myymälän sisäisiin välioviin. Toinen ero on koossa: oven maksimileveys on 3000 mm ja maksimikorkeus 3500 mm, mitkä riittävät useimmiten mainiosti sisäoviin. Oven nopeus on    1,2 m/s mikä on myös ulko-ovena käytettyä SR:ää hieman hitaampi.

Ovi räätälöidään aina sijoituspaikan mittojen ja tilanteen mukaan. Koon lisäksi ohjaustapa, oven väri ja turvavarusteet ovat valittavissa tarpeen mukaan. Mahdollisia ohjaustapoja ovat painonappi, vetokytkin, tutka, lattialanka, radio-ohjaus tai jokin muu asiakassovellus.

Mielenkiintoinen ja jonkin verran edullisempi uutuus, joka kannattaa pitää mielessä!

 

Lisätietoja itsekorjautuvista pikarullaovista löytyy tuotesivulta ja tuotekorteista.

Voit myös ottaa yhteyttä myyntiimme ja selvittää asiantuntijan kanssa, mikä ovi sopii tarpeeseesi parhaiten.